İZMİR / BUCA - Buca Şehit Ömer Kılıçoğlu İmam Hatip Ortaokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1 YAZILI SINAV TARİHLERİ

Şbt

Kur’an-ı Kerim, Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında  Müezzinlik, uygulaması öğrencilerimizin etkin katılımıyla planlanarak ve uygulanmıştır.

Şbt

Eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları konusu müzakereler yapılmıştır.

Şbt

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE SEVİYE TESPİT SINAVINA HAZIRLIK AMAÇLI DENEME SINAVLARI YAPILMAKTADIR YAPILMIŞTIR.

Şbt

Askıda kitap uygulaması ile öğrencilerimiz kitaplara kolaylıkla ulaşmıştır AL GÖTÜR OKU GETİR kampanyası ile evde de kitap okumaları sağlanmıştır.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminde proje okullarında uygulanan ağırlıklı yabancı dil programı dahilinde okulumuzda 5. ,6. ve 7. sınıflarda İngilizce kazanım değerlendirme sınavı başarıyla yapılmıştır.

Ock

Üç aylar ve Regaib Kandili için öğretmenimiz Seda ERKOÇ öğrencilerimizle birlikte pano çalışması yapmıştır. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

5.sınıf öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim okumaya geçişleri hediyelerle kutlanarak gerçekleştirildi. Kıymetli öğretmenimiz Seda ERKOÇ'a çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Anasınıfı Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları.

Ekm

Psikolojik sağlamlık genel hedefimiz kapsamında “Duygu tanıma ve sahiplenme “ etkinliği tüm sınıf düzeylerine yapıldı(5,6,7,8)

Ekm

Bağımlılıkla mücadele konusunda okul Rehber Öğretmenlerimiz Büşra SUCU ve Pınar AYTEKİN tarafında okulumuz öğrencilerine seminer verilerek bilgilendirildi.

Ekm

Okulumuzda Türk Böbrek Vakfı tarafından 12.10.2023 tarihinde öğrencilerimize seminer verildi.Öğrencilerimiz konu hakkında bilgi sahibi olarak İhtiyaç sahipleri için çalışmalar yapacağını ifade etmiştir.Seminer vererek öğrencilerimizi bilgi sahibi yapan Türk Böbrek Vakfına teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz yakınında bulunan Gediz Merkez Camii Şerifini ziyaret ederek Camii İmamımız Mustafa ALABAY'ın Camiiler ve Din görevlileri Haftasını kutladık.Kıymetli Camii İmamımız Camimizin bölümleri hakkında bilgi verdi Sıcak ilgi ve alakalarından ötürü kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

5. Sınıflara Yoğunlaştırılmış Yabancı dil programı çerçevesinde Seviye Tespit Sınavı uygulandı. Sonuçlar Okulumuz İngilizce öğretmenleri tarafından öğrencilere duyuralacaktır.

Eyl

Okulumuz Rehberlik öğretmeni Büşra S. tarafından 5.sınıf öğrencilerine yönelik rehberlik servisi tanıtımı ve tanışma etkinliği yapıldı.